Author | Message |
---|
Angel of darkness
Број порука : 438 Join date : 2009-06-25 Age : 31
| Subject: Re: vicevi........ Tue Jul 21, 2009 11:09 pm | |
| Dođe Mujo na železničku stanicu i vidi novi automat. Na njemu piše: "Ubaci novčić, ovde stavi ruku i mašina ti kaže ko si". Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže: • Ti si Mujo i čekaš voz za Sarajevo. A Mujo hoće da zajebe automat, našminka se i opet ubaci novčić u automat. • Ti si Mujo i čekaš voz za Sarajevo. Ode Mujo u WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče ga na glavu, ode do mašine i opet ubaci novčić. • Jebi ga Mujo, dok ti ovde glumiš kurac, ode ti voz za Sarajevo. | |
|
| |
Angel of darkness
| Subject: Re: vicevi........ Tue Jul 21, 2009 11:14 pm | |
| Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu: • Namesti se, sad ću da te tučem kurcem po leđima. Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu: • Zašto se smeješ, zar te ne boli? Zec odgovara: • Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu. | |
|
| |
Angel of darkness
| Subject: Re: vicevi........ Tue Jul 21, 2009 11:16 pm | |
| Jedan mladi katolički sveštenik bio je toliko nervozan da pre svoje prve mise nije mogao ni reč progovoriti pa upita biskupa za savet. Ovaj mu reče da sledeći put popije čašu vode sa 2 kapljice votke i odmah će se osećati slobodnije. Posle toga, sveštenik se osećao tako dobro da ga više ništa nije moglo uznemiriti. Međutim, u povratku sa mise pronađe sledeću ceduljicu od biskupa... "Poštovani svešteniče, sledeći put stavite nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno. Osim toga, evo još nekoliko saveta kako se neki ispadi ne bi ponovili: 1. Nije potrebno stavljati kriške limuna na ivicu pehara. 2. Ne oslanjajte se više na statuu blažene device Marije, ne grlite je i ne ljubite. 3. Postoji 10 zapovesti a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. 4. Isusa i njegove učenike ne zovemo "I.H. i kompanija". 5. David je pobedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. 6. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. 7. Papu ne moramo zvati El Padrino. 8. Bin Laden nema nikakve veze sa Isusovom smrti. 9. Hostija nije grickalica uz vino već za vernike. 10. Grešnici idu u pakao a ne u p.m. 11. Onaj u uglu pored zbora, kojeg ste nazvali pederom, kontrašem i transvestitom u suknji, bio sam ja." | |
|
| |
indijanaCacak Forum Admin
Број порука : 5924 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 7:55 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 8:01 am | |
| dolazi neki chowek u manastir.widi ga jedna opatica,i ona ga pita kako moze da mu pomogne.on skine gace i pokaze joj kur*c.ona ga upita "shta je to?"on joj na to odgowori "drwo ziwota.sad lepo mazi drwo ziwota"ona mazi.srele se dwe opatice i kaze owa jedna"bio je jedan cowek i pokazao mi je drwo ziwota i reko mi da mazim"a druga opatica kaze"isti taj cowek mi je pokazao carubnu frulu i reko mi da duwam". | |
|
| |
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Van1la Forum Admin
Број порука : 5067 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 2:34 pm | |
| - Emo girl*Naki*SOLO wrote:
- ~*AnA*~EmO g!rl*~ wrote:
- jooj ima puno ali ovo sta sam procitala je cool
| |
|
| |
♥ηιηa♥
Број порука : 1579 Join date : 2008-10-12
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 5:38 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Wed Jul 22, 2009 5:58 pm | |
| xd mislim da ide tako taj koj sam napisala | |
|
| |
Angel of darkness
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 1:45 pm | |
| Tri žene igrale golf jednog lepog nedeljnog prepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku. • Oslobodi me - reče žaba - i ispuniću ti 3 želje. Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na šta žaba kaže: • Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje. • Nemam ništa protiv - bila je zadovoljna žena. Njena prva želja bila je da postane najlepša žena na svetu. • Ali, jesi li ti svesna - upozori je žaba - da će tvoj muž postati naj naj najlepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati. • Nema problema. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene! I tako žena postade najlepša na svetu. Posle toga poželi da postane najbogatija. • Ali to će od tvog muža učiniti deset puta bogatijim od tebe. • To mi uopšte ne smeta, ono što je njegovo je i moje - odgovori žena. I tako žena postade najbogatija na svetu. • A šta je tvoja zadnja želja? - upita radoznala žaba. • Želim dobiti LAGANI srčani udar!
Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima!
NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osećaj se superiorno!
Ako si muškarac: Muž je imao deset puta LAKŠI srčani udar! Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako nteligentne. Pustimo ih nek tako misle i uživajmo u spektaklu.
P.S. Ako si žensko i još čitaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU! | |
|
| |
xXFan-SteXx
Број порука : 180 Join date : 2009-07-22
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 9:08 pm | |
| hahaha.. | |
|
| |
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 9:48 pm | |
| Zašto su muškarci kao jastozi? Sve valja osim glave. | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 9:52 pm | |
| Zašto su muškarci kao puževi? Imaju rogove, sline, vuku se ....i misle da je kuća njihova.
Zašto su muškarci kao spermatozoidi? Jer je samo jedan od milijun od neke koristi.
Zašto muškarac ne može biti i lijep i inteligentan u isto vrijeme? Bio bi žensko.
Zašto su baterije bolje od muškaraca? Zato što imaju najmanje jednu pozitivnu stranu.
Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani
Muškarac je najpametniji za vrijeme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije!
Zašto muškarci nikad ne pokazuju svoja prava osjećanja? Zato što ih nemaju.
Zašto muškarci vole oženiti djevice? Zato što ne vole kritiku.
Kako znaš kad ti je muž mrtav? Seks je na istom nivou, ali možeš slobodno uzeti daljinski. | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 9:53 pm | |
| Zasto muskarci imaju noge? - Da im se mozgovi nebi vukli po zemlji.
Muskarci od 40-ak godina obicno imaju problema da nadju partnera njihove zrelosti. - Zato i izlaze sa duplo mladjim devojkama.
Ako bi muskarci imali menstruaciju, hvalisali bi se oko velicine tampona. | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 9:57 pm | |
| Koji je jedini način da natjeraš muža da zapamti datum godišnjice braka? Udaš se na njegov rođendan.
Što je to: Ima 8 ruku i IQ od 60? Četiri muškarca gledaju prijenos utakmice.
Nikad ne vjeruj sjaju u očima muškarca! To je vjerojatno svjetlo što prodire kroz njegovu šuplju glavu.
Muškarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!! | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 24, 2009 10:15 pm | |
| Šta je muškaraca definicija romantične večeri? - Sex. Koja zena svake noci zna gde joj je muz? - Udovica. | |
|
| |
vanja98
Број порука : 659 Join date : 2009-04-23 Age : 114 Локација : Ostrvo skorpiona Job/hobbies : zajebancija Humor : hehe
| Subject: Re: vicevi........ Sat Jul 25, 2009 11:03 am | |
| zasto plavusa puzi po supermarketu?
zato sto trazi niske cene! xD
zasto plavusa skace u Savu?
zato sto su joj rekli da je dobra riba! | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Sat Jul 25, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Angel of darkness
| Subject: Re: vicevi........ Sun Jul 26, 2009 8:43 pm | |
| Išao Mujo avionom na put i tek što su poleteli eto otmičara. Mujo sve to primi normalno, ono 'boli me ***** nije moj avijon'. I tako je to išlo, sve dok petorica otmičara nisu počeli da siluju jednu ženu. A Mujo, k'o kavaljer, kaže: • Pa dobro, momci, jeste mi neki frajeri, vas petorica na jednu ženu. Oni se okrenuše i puste ženu ali postave Muji ultimatum: • Il' ćeš da skačeš il' da te jebemo svi mi. .... A Haso ga pita: • I, jesi li skak'o? A Mujo mu kaže: • Aha, jesam malo iz početka dok se nije bulja razradila. | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Mon Jul 27, 2009 8:33 am | |
| xaxaxaxaxaxxa bash su super wicewi | |
|
| |
vanja-rbd
Број порука : 16 Join date : 2009-07-31
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 31, 2009 11:07 am | |
| sreo pera prijatelja i pita ga: odakle dolazisx?od lekara.pa shta ti je rekao?pedeset eura.ma ne pitam te to.pitam te sta imasx?trideset eura.ne prawi se lud,pitam te sxta ti fali?dvadeset eura.........xD | |
|
| |
vanja-rbd
Број порука : 16 Join date : 2009-07-31
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 31, 2009 11:09 am | |
| uciteljica:perice zatvori prozor,napolju je hladno.........perica:pa,napolju ce biti hldno i ako zatvorim prozor | |
|
| |
vanja98
Број порука : 659 Join date : 2009-04-23 Age : 114 Локација : Ostrvo skorpiona Job/hobbies : zajebancija Humor : hehe
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 31, 2009 1:52 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Fri Jul 31, 2009 2:07 pm | |
| xaxaxaxxa bash su extra owa 2 | |
|
| |
| Subject: Re: vicevi........ Mon Aug 24, 2009 1:21 am | |
| - N@T@Sh@ wrote:
- xaxaxaxxa bash su extra owa 2
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: vicevi........ | |
| |
|
| |
| vicevi........ | |