| nadovezivanje recenica | |
|
+2Van1la x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x 6 posters |
Author | Message |
---|
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: nadovezivanje recenica Sun Jul 26, 2009 1:40 am | |
| dakle nadovezite neku recenicu na moju!
sinoc sam sanjala... | |
|
| |
Van1la Forum Admin
Број порука : 5067 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Jul 26, 2009 9:38 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na... | |
|
| |
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Jul 26, 2009 12:55 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Jul 26, 2009 1:48 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim, | |
|
| |
indijanaCacak Forum Admin
Број порука : 5924 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Jul 27, 2009 10:39 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Jul 27, 2009 2:09 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Jul 27, 2009 2:38 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Jul 27, 2009 7:47 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Tue Jul 28, 2009 11:00 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Tue Jul 28, 2009 1:32 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Tue Jul 28, 2009 2:24 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci. | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Wed Jul 29, 2009 10:16 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Aug 02, 2009 9:51 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Aug 02, 2009 11:47 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Aug 02, 2009 12:54 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio. | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sun Aug 02, 2009 10:28 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Aug 03, 2009 12:35 am | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu... | |
|
| |
Van1la Forum Admin
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Mon Aug 03, 2009 5:54 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu...ali ta zvezda nije bila obicna zvezda nego... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Tue Aug 04, 2009 10:06 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu...ali ta zvezda nije bila obicna zvezda nego bila je jako cudna i spustila sam glavu.... | |
|
| |
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Sat Aug 08, 2009 9:59 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu...ali ta zvezda nije bila obicna zvezda nego bila je jako cudna i spustila sam glavu.on se naljutio jer je mislio... | |
|
| |
Makica 605
Број порука : 31 Join date : 2009-12-29 Age : 27 Локација : Kalucity 4ever Job/hobbies : Osnovac Humor : Buahahaha
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Thu Dec 31, 2009 7:17 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu...ali ta zvezda nije bila obicna zvezda nego bila je jako cudna i spustila sam glavu.on se naljutio jer je mislio da nisam zadovoljna izlaskom.Bilo je bozanstveno...Pogledao me je u oci.... | |
|
| |
ninci
Број порука : 343 Join date : 2009-12-12 Age : 28 Локација : sklanjam te oblake,jer suza dosta je..srce odustaje al jos uvek cujem tvoje korake,jer nisam ja nisi ni kriv ti..sinoc grad reko je nama da krivi smo oboje.. Humor : =D
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Fri Jan 01, 2010 2:01 pm | |
| sinoc sam sanjala... nesto cudno,sto me je podsetilo na moju staru ljubav,koju sam tesko uspela da zaboravim,osetila sam ko da sam se opet zaljubila u njega,ali osecam da se njemu svidja moja sestra...zato sam mnogo tuzna bila pokusavala sam da pricam sa njim ali on nije hteo... ali zato sam neshto saznela jedne diwne noci.dok je moja debela sestra jela moj omiljeni sladoled.onda sam cula zwono i otishla da otworim.na wratima je bio on i pitao me je da izadjem sa njim.izashli smo i on me je poljubio.dok smo se ljubili pogledala sam u nebo i videla zvezdu...ali ta zvezda nije bila obicna zvezda nego bila je jako cudna i spustila sam glavu.on se naljutio jer je mislio da nisam zadovoljna izlaskom.Bilo je bozanstveno...Pogledao me je u oci....i rekao da sam prelepa bas kao i ova noc... | |
|
| |
jecka
Број порука : 53 Join date : 2010-01-06
| Subject: Re: nadovezivanje recenica Wed Jan 06, 2010 1:35 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: nadovezivanje recenica | |
| |
|