prawo znachenje peace znaka 1284836742

prawo znachenje peace znaka Registrujtese
prawo znachenje peace znaka 1284836742

prawo znachenje peace znaka Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

prawo znachenje peace znaka

Go down 
4 posters
AuthorMessage
♥ηιηa♥

♥ηιηa♥

Female Број порука : 1579

prawo znachenje peace znaka Empty
PostSubject: prawo znachenje peace znaka   prawo znachenje peace znaka EmptyWed Dec 09, 2009 5:03 pm

prawo znachenje peace znaka Oh5zjd
Swi znamo shta znachi owaj znak: MIR, ali mir za koga???
Owo wam pishem jer niko ne konta, za koga to znachi, ali zhelim da wi skontate
I ja sam bila zaludjena owim znakom pre nego shto sam saznala njegowo prawo znachenje, e owako:
Postoji jedna anti-hrishcanska sekta, koja zheli da zawlada swetom. Owaj znak gore, predstawlja hrishcanski krst koji je okrenut naopako i kome su slomljeni kraci i koji je zaokruzhen. To je mir za tu antihrishcansku sektu koja postoji, ako je mir za hrishcane onda je to hrishcanski krst zaokwiren.

Josh jedna zanimljiwost, i Bil Gejts, chowek koji je osnowao kompjuter je isto chlan te antihrishcanske sekte. Goworim wam za ono www shto je pochetak swake internet adrese. U hebrejskom jeziku, swaki broj ima swoje slowo, pa je slowo broja 6 slowo w, shto znachi: www=666

I josh jedna zanimljiwost, za bar kodowe na proizwodima. Ako imate neshto pri ruci sa bar kodom gledajte pazhljiwo u njega. Kao shto widite, bar kod pochinje sa dwe tanke crte, te dwe crte su i u sredini bar koda i on se zawrshawa tim dwema crtama. Sada pazhljiwo na bar kodu pogledajte koji broj oznachawa te dwe crte. Ako je na bar kodu broj 6, widite da shestica predstawlja te dwe tanke crte, tako da bar kodowe na swim proizwodima u swetu razdwajaju tri shestice: jedna na pochetku, jedna u sredini i jedna na kraju.
Back to top Go down
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Female Број порука : 1652
Локација : Nedodjija :)
Humor : xD hahaha...hehehe xD

PostSubject: Re: prawo znachenje peace znaka   prawo znachenje peace znaka EmptyWed Dec 09, 2009 6:32 pm

Za PEASE sam znala pricao ni je drug..ali za ova dva nisam
Back to top Go down
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Female Број порука : 8885
Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...
Humor : be happy

PostSubject: Re: prawo znachenje peace znaka   prawo znachenje peace znaka EmptyWed Dec 09, 2009 7:50 pm

za peace sam znala
ali za ova dva nisam
Back to top Go down
ninci

Female Број порука : 343
Локација : sklanjam te oblake,jer suza dosta je..srce odustaje al jos uvek cujem tvoje korake,jer nisam ja nisi ni kriv ti..sinoc grad reko je nama da krivi smo oboje..
Humor : =D

PostSubject: Re: prawo znachenje peace znaka   prawo znachenje peace znaka EmptyFri Jan 01, 2010 12:42 pm

U JA OVO NISAM ZNALA....TNX...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: prawo znachenje peace znaka   prawo znachenje peace znaka Empty

Back to top Go down

prawo znachenje peace znaka
Back to top 
Page 1 of 1