~*~NaTy~*~
Број порука : 1652 Join date : 2009-08-27 Age : 30 Локација : Nedodjija :) Humor : xD hahaha...hehehe xD
| Subject: EeEeEeeEeee ljudi... Wed Dec 16, 2009 2:01 pm | |
| Jel moze nako da mi postavi text za pesmu "Zatvori oci' od Drime | |
|
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Wed Dec 16, 2009 2:03 pm | |
| Život prolazi ko dan, u danu svašta me spuca tražim samo jedno srce u senci jednog srca pa sve me prođe kao pomisao, Kad neko drugi zagrli te, ja sam ovde stao Ja sam ovde stao, ovde dao sve što sam imao čak i ono što nisam, jer nisam birao imao svoj život razbacan po papirima plakao nad ranjenim anđeoskim krilima zavoleo sam đavola tu ispred zgrade jer je uvek bio tu kada nisko padnem više-manje svake noći trebam jedan poljubac osećaj bez dodira, što mi srce pokida na nebu mom zvezda jedna ... | |
|
~*~NaTy~*~
Број порука : 1652 Join date : 2009-08-27 Age : 30 Локација : Nedodjija :) Humor : xD hahaha...hehehe xD
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Thu Dec 17, 2009 1:28 pm | |
| hvala ali meni treba celi tekst...Jel moze neko da mi napise??????? PLEASE | |
|
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Thu Dec 17, 2009 1:58 pm | |
| nnc nema celi tekst samo sam to nasla a i pesma se necuje bas dobro | |
|
Nix0nBG
Број порука : 269 Join date : 2009-12-14 Age : 31 Локација : MARAKANA, SEVER Job/hobbies : DELIJA :p Humor : x) :p
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Thu Dec 17, 2009 3:56 pm | |
| Život prolazi ko dan, u danu svašta me spuca tražim samo jedno srce u senci jednog srca pa sve me prođe kao pomisao, Kad neko drugi zagrli te, ja sam ovde stao Ja sam ovde stao, ovde dao sve što sam imao čak i ono što nisam, jer nisam birao imao svoj život razbacan po papirima plakao nad ranjenim anđeoskim krilima zavoleo sam đavola tu ispred zgrade jer je uvek bio tu kada nisko padnem više-manje svake noći trebam jedan poljubac osećaj bez dodira, što mi srce pokida na nebu mom zvezda jedna, što me zove svaki put kad za sebe ne znam pa kapiram da je sreća samo bol koji zavoliš al je problem što me taj bol sve veće zavodi pa sve na staro, vratim bit, ja i papir bulevar lenjina i oni kasni sati tražim srce da me shvati dok na traci patim jer ne znam šta ti osećaš, ali znam šta pamtiš jer posle nje ne želim niko da me poznaje nek te čuva anđeo, ako te prepoznaje moje srce veliko se plašilo većeg pati ranjeno, ovako, u noći piše pesme
zatvori oči i još ove noći prođi kroz naše sećanje i našu ljubav nauči me da volim, pusti da te vodim zlom mukom voli sve teže nego suza zatvori oči, više ne plaši se znaš da ja te čekam na kraju ovog puta zatvori oči jer i ova noć će proći tu je naša slika samo uvela ruža
ja sam samo jedno ime, od danas samo zovi me niko koje je volelo nekog, znaš koga i koliko znaš mene, jedna bedna pička što te voli i znaš bebe, samo sam drugačiji, ne bolji zaplačem kad skapiram, prošla je godina kao da si i ti, samo došla i otišla moj život je bajka, ti moja mala princeza relja propali boem, pa i bolje da ga ne znaš ne volim te ja kolko svaka moja pesma i svaka moja sreća, moja želja i greška što te zamišlja kraj sebe u svakom momentu i sebično te čuva ko princezu otetu onda probudi me košmar, kad shvatim živim san shvatim živim sam, trag sreće izbrisan onda vratim se skroz dole gde me tuga gotivi gde trotoari me vole, jer smo oboje prokleti kapi crnog vina, na mom srcu mrlja opet mali drima se tim ulicama šunja opet ista priča, beton ja i ljubav zato što sam sam, i kada tu je druga hoćeš moje srce? evo! tu ste ti i on sebi kažem nemoj, ali opet sam se predo i ne znam više šta si osim deo loše navike jedno sečanje ili par slova azbuke
zatvori oči i još ove noći prođi kroz naše sećanje i našu ljubav nauči me da volim, pusti da te vodim zlom mukom voli sve teže nego suza zatvori oči, više ne plaši se znaš da ja te čekam na kraju ovog puta zatvori oči jer i ova noć će proći tu je naša slika samo uvela ruža
isti smo kad srca kad mole telo da ih uzme da bar ona nam se spoje kad to ne mogu usne opet isto sve, kališ, naši dani naš kafić, mi sami, baš tamo gde smo stali gde su kiše pljuštale, pljuštala su osećanja premtaj film unazad pa mi reci jel si hladna rekla si ljubav je jedna, gde si sada jebeš telo, reci kome srce tvoje pripada 21og novembra, nije bilo čoveka koji je tih dana bio srećniji nego relja na sve sam bio spreman, osim da te nema svi planovi, blamovi jedan čovek, jedna žena rekla si samo ja i niko više rekla si samo moja, ničija više jedan dan ruši san, i nema ničeg nema mene i nje, nema istog, nema iste veruj ne znam šta hoću, znam samo šta mi treba jedan zagrljaj, pa da bežimo od svega deli noć sa mnom, znaš koliko volim ulice svaki stih o tebi na njima nastaje uveče i srećo, samo jedno ti obećavam nema više suza zbog tebe kao ni pesama previše nas jebe sama reč "nekada" kad sanjali smo zajedno taj život nestvaran
zatvori oči i još ove noći prođi kroz naše sećanje i našu ljubav nauči me da volim, pusti da te vodim zlom mukom voli sve teže nego suza zatvori oči, više ne plaši se znaš da ja te čekam na kraju ovog puta zatvori oči jer i ova noć će proći tu je naša slika samo uvela ruža | |
|
~*~NaTy~*~
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Thu Dec 17, 2009 7:00 pm | |
| Hvala puunoooo puuunooo puuunoooo | |
|
Nix0nBG
Број порука : 269 Join date : 2009-12-14 Age : 31 Локација : MARAKANA, SEVER Job/hobbies : DELIJA :p Humor : x) :p
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Thu Dec 17, 2009 7:35 pm | |
| | |
|
~*~NaTy~*~
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Sun Dec 20, 2009 3:12 pm | |
| | |
|
Nix0nBG
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Mon Dec 21, 2009 3:25 pm | |
| | |
|
♥ηιηa♥
Број порука : 1579 Join date : 2008-10-12
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Wed Dec 23, 2009 6:15 pm | |
| | |
|
~*~NaTy~*~
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... Wed Dec 30, 2009 8:30 pm | |
| :(...sto mi se smejete??? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: EeEeEeeEeee ljudi... | |
| |
|