Број порука : 256 Join date : 2009-08-09 Age : 29 Локација : =D
Subject: . . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . . . Sun Dec 27, 2009 9:15 pm
First topic message reminder :
Malla e fantastina , izgleda ko dama. . . Nie riba klasicna , al pogledom te Slama 3:) ♥
. . . A ona voli te stvaRi Armani , Kavali , Martini , Campari ti sve bi to da0. . . I znas da ceo grad je prati , i ce0 grad bi da je plati Al e nik0 nie ima0. . . ♥
I nisam kurva ja sam tvoj andjeo , probudi se djavo kad u mraku mi se nadjemo
iskreno komentarisiteee
Last edited by *.JeTza.* on Mon Dec 28, 2009 10:44 pm; edited 1 time in total
Author
Број порука : 256 Join date : 2009-08-09 Age : 29 Локација : =D
Subject: Re: . . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . . Sun Feb 14, 2010 9:44 pm
♥a+s+n=bff♥ wrote:
OK :) ako je tebi to smetalo sto ti je rekla onda uredu ;)
ok ;)
indijanaCacak Forum Admin
Број порука : 5924 Join date : 2008-09-23 Age : 29
Subject: Re: . . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . . Sat Feb 27, 2010 7:06 pm
ಌSandraಌ wrote:
*.JeTza.* wrote:
hahaha... komplexi pucajuu -.- brisu se kom. -.-
ninchyyyyyyyy :DDD
jel ti znas da citas???NEMOJ DA SPAMUJES!!!!
dewojchice el si ti glupa ili se prawish? ja sam rekla moje mishljenje i to je to... twoj je problem dal cesh se tako slikati il ne ne interesuje me... Nisam rekla iz loshe namere a ti shto si bukwalista to je twoj problem. imam prawo da kazem ono shto mislim
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
Subject: Re: . . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . . Sat Feb 27, 2010 9:02 pm
nato nemoj vise da spamujes!!!!
Sponsored content
Subject: Re: . . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . .
. . .Lajkujes me , lajkujem te ocigledno da se LAJKUJEMO . .