Ana Nikolic 1284836742

Ana Nikolic Registrujtese
Ana Nikolic 1284836742

Ana Nikolic Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

Ana Nikolic

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Van1la
Forum Admin
Forum Admin
Van1la

Male Број порука : 5067

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptySun Jul 04, 2010 9:56 pm

Pisite novosti,biografiju,stavljajte slike,nove pesme itd...
Back to top Go down
https://venom-team.forumsc.net/forum.htm
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Female Број порука : 1652
Локација : Nedodjija :)
Humor : xD hahaha...hehehe xD

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyThu Jul 22, 2010 2:34 pm

Pjesmom “Januar” skrenula je pažnju na sebe u sred ljeta. Ana Nikolić ima 29 godina, u horoskopu je vaga, rođena u Paraćinu, 28 Rujna 1978 godine. Zavrsila jezicku gimnaziju u Paracinu i visupolitehnicku, odsjek za dizajn u Beogradu!

Pocela da peva sa 22 godine i više od četiri godine pevala je po raznim beogradskim splavovima, dok nije uradila svoj debi album “Januar” u izdanju -Cityrecordsa- Istoimena pesma se odmah na startu zavrtela i postala mega hit, a na njenom albumu učestvovalo je mnogo ljudi iz “prve estradne lige”. Tekstove je pisala Marina Tucaković, producent i kompozitor Mili, koji je do tada radio jedino sa Cecom Ražnatović, prateće vokale pevala je Leontina, a u jednoj pesmi kao specijalni gost pojavljuje se i Haris Džinović!! Album prvenac sa nekoliko hitova kao sto su:*Hocu da te gledam.Ptica skitnica,Vatra,Atina,Moj klub…i sa dva visokobudzetna spota za pesme *Vatra* i *Hocu da te gledam dok se ljubish sa njom* Tako je do tada pevacica iz provincije postala jedna od najpopularnijih pop pevacica na estradnom nebu Srbije i Crne Gore! Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom!
Za sebe kaze da sve sama radi,veruje u sebe,veruje u snove! Voli da izgleda seksi i provokativno ali nikako prosto i vulgarno,uvek se drzala granice! Uz slavu naravno idu i scandali i tracevi ali sto se tice njih Ana se uvek drzala po strani ! Govorila je samo pishite, dok je vas i nama ce biti lepo! Pratile su je price da je kod nje vishe zastupljen stas nego glas. Svim nevernim tomama je tad porucila:

Moje prvo pojavljivanje na Beoviziji dokazalo je da imam i glas i stas, jer se tu uživo pevalo. Svi oni koji misle da idem samo na stas, mogu da dođu na moju svirku i provere umem li da pevam. Na to je stavlljena tacka! To je i dokazala zato je i dan danas medju najboljima!

Njenim privatnim, pogotovo ljubavnim žvotom, mediji su se detaljno bavili protekllih godinu i po dana. Pripisivali su joj veze sa popularnim sportistima i biznismenima, a za to vreme je Ana budna sanjala ”ljubav za celi život” za koju kaže da je još nije pronašla. Tvrdi da osvaja šarmom a ne zavodljivim plesom, što smatra svojim najjačim adutom u slamanju muških srca. Nikada nije istovremeno volela dva muškarca. To bi za nju, kaže bilo previše.

Ana perfektno govori grcki jezik, jer je nekoliko godina i zivela u Grckoj! Ta sredina joj je poznata i sama priznaje da je Grcka odushevljava. Samim tim i njen nadimak NIKA dolazi od prva tri slova NIK iz prezimena , a poslednje A iz imena.Sto bi znacilo boginja pobede u grčkoj mitologiji…jer ne voli da gubi,a do sada je je pobeda nije izneverila!

Pored pevanja bavi se I plesom, kako kaze bez njega ne moze, obozava latinoamericke plesove I rado ih preferira sto se I moze videti na sceni jer jednostavno zna da vlada scenom!
Back to top Go down
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Female Број порука : 8885
Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...
Humor : be happy

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptySun Aug 01, 2010 5:05 pm

oki je :)
Back to top Go down
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyMon Aug 02, 2010 4:46 pm

Novi album je preleeep
Najvise mi se svidja ZLA BARBIKA :yea:

https://www.youtube.com/watch?v=wNQ0RBaxtg8
Back to top Go down
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyMon Aug 02, 2010 10:12 pm

jer imas link da ga skinem ? nisam cula tu pesmu ali sam videla :)
Back to top Go down
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyMon Aug 02, 2010 10:37 pm

Back to top Go down
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyTue Aug 03, 2010 3:05 pm

tnx :cmok: ali nesto nece da mi se reg pa nmgu da skinem pokusacu posle opet :)
Back to top Go down
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Ana Nikolic Empty
PostSubject: Re: Ana Nikolic   Ana Nikolic EmptyTue Aug 03, 2010 10:23 pm

Pokusaj pa mi javi da li si skinula :kis:
Back to top Go down
Sponsored content

Ana Nikolic Empty