Milan Stankovic 1284836742

Milan Stankovic Registrujtese
Milan Stankovic 1284836742

Milan Stankovic Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

Milan Stankovic

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Van1la
Forum Admin
Forum Admin
Van1la

Male Број порука : 5067

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptySun Jul 04, 2010 10:05 pm

Pisite novosti,biografiju,stavljajte slike,nove pesme itd...
Back to top Go down
https://venom-team.forumsc.net/forum.htm
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Female Број порука : 8885
Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...
Humor : be happy

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptySun Aug 01, 2010 4:57 pm

naravno da ga slusam extra je a i sladak xP
Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

Male Број порука : 5924

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptyThu Aug 05, 2010 9:42 pm

No NaMe xP wrote:
Back to top Go down
~*~NaTy~*~

~*~NaTy~*~

Female Број порука : 1652
Локација : Nedodjija :)
Humor : xD hahaha...hehehe xD

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptySat Aug 07, 2010 3:11 pm

"Fejs (Face)"

Kuckas mi poljupce
danima crtas mi osmehe
saljes mi klipove
nocima nudis mi linkove

Pa preko kamere nazirem namere
sve je to bezveze kad nisi kraj mene
pa preko kamere nazirem namere
sve je to bezveze, nisi kraj mene

Ref.
Diskonektuj se s neta
odjavi se sa chata
zar nije lepsi stvarni od nestvarnog sveta

Daj, skini se sa fejsa
okani se majspejsa
jer veza preko veze mi opasno smeta
do mene prosetaj, uzivo uzivaj

Pratis sve trendove
na profil dodajes frendove
svakakve likove
sve same sumnjive tipove

Pa neka zamere sto kvarim namere
nek nadju zamene, ti budi kraj mene
pa neka zamere sto kvarim namere
nek nadju zamene jer ti si za mene

Ref.

Fejs, fejs, fejs, fejs

Ref.

Back to top Go down
Van1la
Forum Admin
Forum Admin
Van1la

Male Број порука : 5067

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptySat Aug 07, 2010 3:54 pm

Mawi Wampir Xp wrote:
No NaMe xP wrote:
Back to top Go down
https://venom-team.forumsc.net/forum.htm
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Female Број порука : 8885
Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...
Humor : be happy

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic EmptyWed Aug 11, 2010 1:13 pm

ako uzmes milana stankovica da nastupa nemoj da racunas ni na jednu zvezdu granda rekao je jedan od celnika granda gazdi lokala na crnogoskom primorju (imenjedna od poznata redakciji)
to je samo jedna od poslednjih ucena najjaca
domace izdavacke kuce kojom se nastavlja tortura nad njenom najvecem koji nas je dostojano predstavljao eurosongu vec dva i po meseca milan stankovic zivi u ilegali zabranjeni su mu nastupi davanje intervjua i svaki javni angazmen nikome nije jasno kako se to desilo a sve je pocelo po milanovom povratku iz osla tada se mladi pevac dpgovorio s sasom popovicem i zikom jaksicem da se nedelju dana odmori od svega da ne daje nikakve intervjue ni izjave za medije medjutim bas u tom stigao je zahtev jednog nedeljnika za intervju na koji milan nije odgovarao ali to nije sprenilo celnije granda da u cetiri ruke odgovore na pitanja i tako je osvanuo intervju pod milanovim imenom koji on zapravo nije dao celni ljudi granda sebi su dali za pravo da odgovore u njegovo ime tada je mladi pevac reagovao i kako saznajemo od izvora bliskih milanu pozvao je sasu popovica da bi razjasnio otkud taj intervju ali s druge strane se zaculo nemoj nikad vise da me pozoves ulozio sam u tebe dva miliona ukinucu te u svim emisijama nijednu tezgu vise neces imati zabranjujem ti da bilo sta pricas za medije videces kako ce od sada biti onako kako ja kazem i tres slusalicu posle nekoliko dana kada je postalo sumnjivo zasto nema milana i kada je pocelo da se suska o sukobu iz granda su krenule razlicite izjave prva je bila to je cista dezinformacija nije bilo nikakvih svadja s milanom stankovicem posle nekoliko dana iz granda se culo milan je na odmoru dogovorili smo se da malo ode na odmor posle evrovizije posle samo nekoliko dana grand ponovo nastupa milana stankovica je na prinufnom ofmoru a za to vreme otkazanaa su mu unapredd dogovorena gostovanja u televizijskim emisijama on o tome nije bio obavesten pa se pojavio na snimanju magazin in i jedne grandove emisije kada je stigao u studio shvatio je daa nema njegovog imena na spisku gostiju grand je onda otisao i korak dalje i otkazao mu cak i slikanje s deckom koja su skupljala slicicie milana stankovica deci je uskraceno sikanje a milanu pravo na rad i zivot ugrozena su mu osnovna ljudska prava zbog ugovora koji ima s svojim maticnom kucom milan je potpisao vernost grandu na pet god plus dve god produzetka oa jos dve ukupno devet god i za to vreme ne bi smo da radu bez odobrenja granda milan stankovic jeste zbunjen ali znamo da se od ljubavi ne zivi i posle spustanja slusalice otkazanje svih gostovanja zabrane rada i govora stigao je to kako rece sasa popovic u intervjuima kojima je zasuo sokoro sve dnevne novine neko pismo zapravo poziv advokata milana stankovica za resavanje novonastale situacije kata ti neko oduzme pravo na rad logicno je da angazujes advokata medjutim kada je advokat pogledao taj ugovor uosio je da ima mnogo pravih manjakovsti i da je maltene nevazeci pa je tada upitao neko pismo buduci da nema drugog nacina za resavanje situacije jer glavni covek granda s milanom ne zeli da razgovara tada je popovic preko novina porucio da ce o svemu razgovarati u septembru kada prodje godisnji odmori i usput pomenuo kako stankovic odbio nastup u sloveniji cinjenica je da je milanovom advokatu poslata ponuda za gostovanje mladog pevaca u sloveniji ali da je pravi zastupak procenio da to nebi bilo dobro za milana dok se ne rascisti situacija slican trik granda je primenio i na neposlusne milanu cerenic i nemanju stevanovica kada sy zalili da im je zabranjeno da nastupaju grand im je velikodusno ponudio da pevaju u jednoj kafani na ibraskoj magistrali sve vreme plasiraju se i prica da se milan uzvezdio i da pregovara s rts-om sto je izte medijske kuce vise puta dementovano cilj tih glasina je da se stvori slika o nezahvalnom milanu koji eto trazi preko leba pogace jer grand ga je stvorio a on njima tako vraca sve ulozeno za to vreme milan sedi kod kuce i dobija dzepaarac od mame niko od pomenutih aktera ove ruzne price nije bio raspolozen da komentarise ove cinjenice
Back to top Go down
Sponsored content

Milan Stankovic Empty
PostSubject: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic Empty

Back to top Go down

Milan Stankovic
Back to top 
Page 1 of 1