Van1la Forum Admin
Број порука : 5067 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Sminka / Make Up Thu Jul 08, 2010 3:32 pm | |
| Kako se sminkate? Parfemi <3 Karmin ili sjaj? Drečave ili tamne boje? Da li se šminkate u školi? Najbolja marka?
| |
|
~* RBD *~ 4ewer...♥
Број порука : 4 Join date : 2010-07-16 Age : 30 Локација : Sa RBD-om zauwek...♥ Job/hobbies : Imam hobi,trcim po sobi...xD Humor : Uwek raspolozena...LoL.. :))))
| Subject: Re: Sminka / Make Up Sat Jul 17, 2010 9:03 pm | |
| Obozawam da se sminkam :D Prwo stawim puder,pa kreon(crni)...pa malo senke..pa maskaru i na kraju sjaj :) Obozawam jako i parfeme...Omiljeni mi je C-THRU (Black diamond) i Mallorca Girl :D Wise wolim tamnije boje :) U skolu obawezno sminku ponesem...i kada je potrebno nasminkam se :) Marka...hmm...Uglawnom ja swe porucujem u Awonu i Oriflame-u ali nekam kupim nesto Loreal :) | |
|
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x Forum Admin
Број порука : 8885 Join date : 2008-10-25 Age : 29 Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI... Humor : be happy
| Subject: Re: Sminka / Make Up Sun Jul 18, 2010 1:16 pm | |
| Prvo stavim puder pa kreon crni ili ajlajner pa malo senke pa maskaru i na kraju sjaj :) volim parfeme a ima dosta njih koje volim :) sjaj moz xD vise volim tamnije boje :) ne bas uvek ponekad kad ustanem ranije posto uvek kasnim xD a ponesem samo sjaj Uglavnom ja sve porucujem u Avonu i Oriflame-u xD | |
|
Van1la Forum Admin
Број порука : 5067 Join date : 2008-09-23 Age : 29
| Subject: Re: Sminka / Make Up Sun Jul 18, 2010 1:35 pm | |
| Prvo stavim puder pa kreon crni ili ajlajner pa malo senke pa maskaru i na kraju sjaj :) volim parfeme a ima dosta njih koje volim :) sjaj zavisi gde idem sminkam se zavisi kako sam raspolozena .ako nisam onda samo sjaj i maskaru a ako jsam onda i puder i ostalo xD Uglavnom ja sve porucujem u Avonu i Oriflame-u xD | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Sminka / Make Up | |
| |
|