pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" 1284836742

pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" Registrujtese
pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" 1284836742

pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"

Go down 
2 posters
AuthorMessage
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

Male Број порука : 5924

pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" Empty
PostSubject: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:01 pm

owde postawljajte iskuciwo pesme sa CD-a
nema komentara niti ista drugo samo pesme

Last edited by admin~crazy Anahi girl~ on Wed Jan 21, 2009 6:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:03 pm

1.GDE SU MOJE STVARI
Ana:Jednog lepog jutra probudila sam se i ugledala te,osetila sam da ima nesto izmedju nas!
Pozvao si me da nadjemo se u onaj lep svet,ali nisam znala gde su moje stvari!
RFR:
gde su moje stvari?
gde su moje stvari?
ispod kreveta ili u ormaru ili na tavanu,stacu sad potrebnisu mi a nema ih!
Zvala sam Cicu micu,drugaricu moju,da mi pomogne,ali ona nije znala stacemooo...
RFR:
gde su moje stvari?
gde su moje stvari?
gde su moje stvari?
gde su moje stvari?
taman sam odustala od izlaska,sva uplakana i ocajna,a onda se desi cudo i kazem˝je pronasla sam ih˝
RFR:tu su moje stvari,
tu su moje stvari nisu ispod kreveta ili u ormaru ili na tavanu
tu su moje stvari,
tu su moje stvari nisu ispod kreveta ili u ormaru ili na tavanu

Last edited by admin~crazy Anahi girl~ on Wed Jan 21, 2009 6:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:08 pm

2.DRUGARICE LAZLJIVICE
nata:Cao mala kako si?pitam se vec dugo,dugo moja tugo!
cao mali sta ima?kako zima?opa,opa gde ti cura?mala gadura
ovo je fuj,ovo je bljak,ovo je cik cak...
RFR:
drugarice lazljivice kako si mogla da me izdas,kad si znala da mi je nesto,a pravis se ko da si zlato retko
drugarice lazljivice kako si mogla da me izdas,kad si znala da mi je nesto,a pravis se ko da si zlato retko
ooo...
ovo je previse za mene i tebe ja ti vise drug necu biti i molime koliko oces,pti od samoce s njim
RFR:
pazise,pazise ljubavi stara nisam ja mala ja sam najaca kad sam prevarena...
drugarice lazljivice!
kad si znaka da mi je nestooo!
RFR:

Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:13 pm

3.LJUBAV JE...
sandra:KADA TI SPOMENEM"LJUBAV"TI SI ISTI KO I SVI JA TE VOLIM PA OPROSTIMI...
KADA TI KAZEM"NE IDI"TI SI ISTI BAS KO I SVI
RFR:
LJUBAV JE...
LJUBAV JE LEPA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE SLEPA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE STROGA
KO JE OVA BABAROGA?
LJUBAV JE...
LJUBAV JE SRECA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE TRECA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE KADA...
KO JE OVA MLADA?
MA BAS MI TI ZNAS STA JE LJUBAV
TO JA NAJBOLJE ZNAM...
LJUBAV JE...
LJUBAV JE RADOST
LJUBAV JE...
LJUBAV JE MLADOST
LJUBAV JE...
LJUBAV JE STARA
KO JE OVA MALAaa?
RFR:
LJUBAV JE...
LJUBAV JE LEPA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE SLEPA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE STROGA
KO JE OVA BABAROGA?
LJUBAV JE...
LJUBAV JE SRECA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE TRECA
LJUBAV JE...
LJUBAV JE KADA...
KO JE OVA MLADA?

Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:15 pm

4.marko:ej,mala ocu da ti kazem nesto jako bitno,nesto za tebe od mene.Volim te puno najvise na svetu,vise nego sto cete iko ikada voleti i nikada te necu preboleti, volecu te zauvek puno,puno...Eto to je sve sto sam imao da ti kazem,a ti sad naravno mislis da te lazem.Iskreno,nelazem te istinu ti govorim...Nikada nikoga nisam ovoliko voleo i ceo zivot bi sa tobom proveo!!! zar nije mocna pesma??samo fali jos malo da se doda nes...zelim da ti kazem da te jos uvek volim, iako je sa nama sada gotovo, zelim da znas da sam te uvek voleo i da cu te uvek voleti....a sad si pored onog retarda, ma decko nezna ni normalno da hoda.znam da vise nema buducnosti za tebe i mene, al bar da probamo da budemo zajedno na neko vreme...neverujem vise stvarno u ljubav nasu, veceras cu da popijem jos koju flasu xDD.....nismo vise isto ko nekada nas dvoje, ma s njim ceti sigurno biti mnogo bolje.... sta kazete na ovo??!

Back to top Go down
indijanaCacak
Forum Admin
Forum Admin

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Jan 21, 2009 6:16 pm

5.pesma ZAJEDNO MOZEMO SWE
marko:neznam kako si dosla do mene al kad god te widim swe mi nizbrdo krene
ana:ja znam da me wolis widise u twojim lepim ocima ali znaj da i ja tebe puno wolim nezaborawi nikada!
RFR:zajedno mozemo swe ali woleti ne onog koga srce nezeli,mi mozemo swe ali trpeti bol ne jer onog koga srce woli nemoze da preboli.
Nata:kada sklopis oci swoje ja cu doci zlato moje da te ljubim da te mazim i cele noci da te pazim,da te cuwam od swih zla jer te wolim sreco moja
sandra:taj dan kada sam te upoznala te twoje oci prwi put widela secam se tog dana kao da je bio juce swakog twog pogleda,
SAMBI:reci se secam znam da nikaa necemo biti zajedno waljda nam je tako sudjeno sudbina tako zeli a mozda i ti swakog dana gledam te kako patis za njIm i goworim sam sebi mozda je bolje da si s njIm
RFR:zajedno mozemo swe ali woleti ne onog koga srce nezeli,mi mozemo swe ali trpeti bol ne jer onog koga srce woli nemoze da preboli.
zajedno mozemo swe ali woleti ne onog koga srce nezeli,mi mozemo swe ali trpeti bol ne jer onog koga srce woli nemoze da preboli.
Back to top Go down
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x
Forum Admin
Forum Admin
x×x...ρяίηcεs αηηү...x×x

Female Број порука : 8885
Локација : VeRoVaLa SaM nJeMu,A oD nJeGa SaM nAuCiLa Da NiKoMe Ne TrEbA vErOvAtI...
Humor : be happy

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" EmptyWed Apr 15, 2009 10:40 pm

LOCK
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"   pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE" Empty

Back to top Go down

pesme sa CD-a"ZAJEDNO MOZEMO SVE"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Strukin novi "Liberace" mixtape
» PESME ZA GRUPU!
» venchanja na razne "jezike" xD
» Cvija u emisiji "Vibe"
» pesme.....