Istina o Vondy!!!!!!!! 1284836742

Istina o Vondy!!!!!!!! Registrujtese
Istina o Vondy!!!!!!!! 1284836742

Istina o Vondy!!!!!!!! Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

Istina o Vondy!!!!!!!!

Go down 
AuthorMessage
Slava_Uckersita

Slava_Uckersita

Female Број порука : 338
Локација : **Dul y Ucker**
Job/hobbies : Slusanje muzike, facebook...
Humor : jajajaja

Istina o Vondy!!!!!!!! Empty
PostSubject: Istina o Vondy!!!!!!!!   Istina o Vondy!!!!!!!! EmptySun Mar 22, 2009 8:36 pm

Ovo sam procitala na jednom forumu, i morala sam da vam ispricam. Ja sam u soku. Vi se snadjite, procitajte sve. :(

Ovu temu sam otvorila iz tog razloga da konaèno svi saznamo što se uistinu sve ove godine dogaðIstina o Vondy!!!!!!!! 2719031399 izmeðu Dulce i Uckera. Lavina svih ovih informacija koje slijede je posljedica izlazka fotki na kojima se Dulce ljubi s Pablom. Mnogi su užasnuti i jako ljuti na vondy,jer im nije jasno kako sada ovo kad su oni izgledali tako zaljubljeni. Zbog toga je na forumu vondy univision otvorena tema „Vamos a contar verdades“ u kojoj se polako otkrivaju mnoge stvari o njima,tamo prièaju ljudi koji su im jako blizu tj. znaju nekog ko je blizak èlanovima RBD-a,isprièati æe sve tajne koje su do sada zadržavali za sebe iz poštovanja prema tim ljudima koji su im to isprièali,sada kada su dobili dozvolu da prièaju konaèno nam nešto odkrivaju. Takoðer su pisali i fanovi koji su vidjeli na svoje oèi neke stvari….itd…uglavnom ovdje æemo vam ostaviti cijeli razgovor na univisionu,kao i naravno neke fotke…nema mnogo fotki jer to za sada ne smiju postaviti,samo su odgovorili da možda kad se RBD konaèno raziðe možda onda vidimo neke fotke.
Ovdje cete saznati puno stvari koje niste znali,neke od njih su:
- kada je zapoèela njihova veza?
- jel osoblje RBD-a bilo upleteno u sve ovo?
- kako su na sve reagirali èlanovi grupe,posebno Anahi
- Jel se stvarno dogodila ona svaða na snimanju 2.sezone Rebelde i jel bilo tada poljubca?
- Tko i zašto je tješio Dulce nakon prekida s nogometašem Memom?
- Prava istina o prstenju
- Pravi razlog zašto Ucker nije dio novele sa Dulce
- Jel Dulce ipak bila na Uckerovom roðendanu?

I još mnogo toga…..

Pocinje,ovo piše djevojka pod nickom: sisinceridad (da iskrenosti) ako želite prevesti nick

Ako želite nešto znati…pa evo reæi æu vam…….
Prije svega pitali su me zašto se skrivam iza «perike»….kažem vam da se jednostavno ne želim eksponirati…..a, ni osobe koje poznajem su mi rekle neke stvari još prije nekoliko godina.
Prièala sam sa nekima od njih i dali su mi dozvolu da neke stvari mogu reæi i zato sam ovdje…

Nisam stavila slike jer to je nešto intimno i ne mogu to uèiniti i izdati osobe koje su mi to rekle jer su to dobre osobe i za ništa na svijetu ih ne želim povrijediti.

D&C su proživjeli nešto jako jako zbunjujuæe.Na poèetku su bili samo prijatelji, zbog serije,grupe, ali postojala je jedna privlaènost i to je bilo tako komplicirano..jer Dulce Maria je imala deèka (znate svi o kome govorim) ali veza baš nije bila najbolja.
Kad je Dulce prekinula sa deèkom tada joj se slomilo srce….
Iako æe mnoge možda boljeti što æu sada reæi Dulce je bila strašno zaljubljena u Poncha ali ne brinite to je sad daleka i prekrižena prošlost .
Dulce je mnogo patila u toj vezi ali ne zato što je on loš deèko veæ zato što su bili jako mladi i još nezreli…..ali hvala Bogu uspjeli su izvesti da je na kraju sve prošlo dobro i sad su jako dobri prijatelji.
Neka vas ne zabrinjava kad vidite nešto izmeðu D&P jer izmeðu njih nema ništa kao izmeðu muškarca i žene….izmeðu njih nema više ništa u smislu da su zajedno. .Istina je da su jako povezani…i za to imaju svoje razloge ali za Boga ništa seksualno nema izmeðu njih.

Dakle sve je poèelo kad se Dulce oporavljala od ljubavnog razoèarenja.
Christopher je bio za nju jako dobar i velik prijatelj i tu je poèela ta sve veæa veza izmeðu njih dvoje .
Ako me pitate kako to znam , kažem vam: imam odreðene prijatelje koji su bliski s jednim od njih dvoje i ljude koji poznaju malo bolje život njih dvoje zbog posla kojim se bavi.
Ne mogu reæi više od toga.Ako mi želite vjerovati dobro ako ne opet dobro.
Ako želite nastaviti æu prièati ono što znam o njima.Dugo sam šutjela iz poštovanja do onih koji su mi to sve rekli i koji su me informirali.
Sa tim osobama sam hvatala dio po dio prièe…i shvaæala zašto nam se èinilo sve izmeðu njih dvoje èudno.

Ponavljam da sve što ovdje govorim je zato jer ne želim da toliko ljudi bude razoèarano ili da vjeruju u bilo šta.
I kako jedan od mojih izvora kaže (možda ružna rijeè al ne znam kako da ga nazovem) koji mi je dozvolio da kažem neke stvari ne vjerujem da æe netko od njih dvoje – Dulce ili Christopher imati vremena proèitati sve što vam imam za reæi.
Ali ako se to sluèajno i dogodi neka razumiju da se ne mogu vjeèito praviti da se ništa nije dogodilo ili da se ništa ne dogaða jer ima toliko stvari koje su ostale u pozadini jer oni tako žele.
I nije pravedno da barem njihovi najvjerniji podržavatelji ne znaju da je postojala velika ljubav i zašto je sve «navodno» završilo.
Nije stvar u tome da sad «poludite», veæ u tome da shvatite neke stvari.
Znam da su mnogi imali zakljuèke samo na temelju onog što su vidjeli na koncertima, njihove meðusobne reakcije u razlièitim prigodama i na razlièitim mjestima.
Opet ima i onih koji znaju nešto više detalja kao i ja.

Evo nastavit æu……iako mnogi znaju o ovome što æu vam reæi.

No dobro….prijateljstvo izmeðu njih dvoje je bilo jako…poèelo je sve smireno, prirodno, ali u jednom trenutku su izgubili kontrolu i odjednom su se zavoljeli a, da to nisu ni htjeli…ne znam dali me shvaæate….
Dulce Maria je jedna super cura ali jako zbunjena.
Ponekad me zaboli srce kad je vidim tako nesigurnu , ali takav je život.
Na poèetku nije htjela priznati svoje osjeæaje i pokušavala ih je sakriti (što je potpuno normalno za našu crvenokosu )
Christopher je bio taj koji je inzinstirao, ali ona nije htjela priznati što osjeæa.
Mislim da je jedan od njih u nekom drugom poslu bilo bi drugaèije jer ne znam kakva bi bila reakcija producenata da saznaju da je par u seriji i u stvarnom životu zajedno.
Moje je mišljenje da postoji netko drugi tko zna dio prièe i ima neki strah jer se ne želi razoèarati, vjeruje da su to sve krivi samo hormoni.

Ima jos dosta njenih prica, pa ako zelite postavicu....

Tako u jednoj fazi života ona više nije mogla…..imali su tzv free vezu(slobodnu vezu)……
Nekoliko puta su probali ali se nikad nisu obvezali …..bilo je tako dok ona nije odluèila da joj je dosta i prekinula s njim…zbog svojim strahova i nesigurnosti.
U ovoj fazi se slomilo Christopherovo srce…jer je otkrio da je stvarno volio Dulce ali ona je mislila da ne….a, on joj nije rekao istinu.
Mislim da je to normalno u toj dobi u kojoj si oni bili….nemaš tu sigurnost i strah te je priznati nekome da ga voliš jer ne znaš da li i ta osoba tebe takoðer voli….

Mnogo ljudi kaže da je bb bio onaj koji se prvi zaljubio.
Ne znam tko se u koga prvi zaljubio, ja osobno mislim da je to bilo nešto prirodno što se samo dogodilo oboje…ne možda u isto vrijeme ali blizu….
Razlika je u tome što je Dul bez dvojbe jako osjeæajna i plašljiva osoba .Dok je Christopher (ili bolje da kažem bio je više za priliku odmah sad..danas…sad je malo bolji jajaja) više impulzivan.
On je želio odmah i gotovo, kod njega nema sutra…ako me razumijete.
Dulce Maria je imala jednu nesigurnost i strah…zbog svojih veza iz prošlosti….tako da je sumnjala da æe sa Christopherom biti drugaèije.

dobro, znam da se èini kao telenovela, ali ne znam isprièati stvari na drugaèiji naèin. Pratim ovo dvoje veæ toliko dugo da se osjeæam kao dio prièe (znam da zvuèi ludo) i zbog toga govorim stvari na taj naèin. Ako želite, nastavit æu.

pa nastavljam
Bb je pokušao i ništa. Tvrdoglava Maria se udaljila od njega, da su samo prijatelji, bla-bla. Tako je bilo sve dok se Christopher nije umorio i poèeo izlaziti s drugim curama (da vidi hoæe li crvenokosa shvatiti što je izgubila). Maria je bila ljubomorna, ali i dalje se bojala, nije htjela ništa s njim jer je mislila da je nezreli djeèak i da je samo htio uživati u životu (to je za te godine normalno, iako je Christopher drugaciji tip, to vam mogu garantirati, ali u trenutcima razocaranja, sve se cini u životu, u tim trenutcima ocajanja ponašaš se ocajno, ako ona nije htjela njega, bilo je onih koje su ga htele)Istina o Vondy!!!!!!!! 33tmmvp
Back to top Go down
https://venom-team.forumsc.net/forum.htm

Istina o Vondy!!!!!!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Istina o Vondy!!! str 4
» Istina o Vondy str 5 :(
» Istina o Vondy (nastavak)
» Istina o Vondy!!! Prevelik je tekst pa moram da pravim i 3 stranu.
» istina/izazov