Osjeæam da nešto zadržava nadu, ali moramo èekati nekoliko dana da vidimo što æe se dogoditi, kako æe oni reagirati na novinarsku vijest. Za mene je to bio samo jedan free (slobodna veza, nešto za jednu noæ) to sa scanova, ali moramo vidjeti hoæe li Christopher to isto tako shvatiti i je li to što je bilo izmeðu DyC u Brazilu bilo tako jako da su uspjeli sve zaboraviti ili je to bilo nešto prolazno, sljedeæih nekoliko dana æe pokazati što su oboje odluèili: razmisliti i krenuti dalje ili... zapravo stvari nisu tako jednostavne - crne ili bijele, da ili ne...
Netko je imao jaku i dugu vezu, lakše æe shvatiti što se dogaða meðu njima. Nije tako lako reæi: zbogom nekim stvari, kao ni nekim osobama. Teško je voljeti, a znati da je bolje ne voljeti. Mnogo parova tako živi: danas smo dobro, a sutra tko zna... Kompllicirano je, ali ne kažem da nema ljubavi. Da je nema, onda oni ne bili ovako zbunjeni, jedan dan bliski, drugi dan udaljeni...
djevojke, ovo je ljubav: samo jedan takav osjeæaj može uèiniti dvije osobe zbunjenima kad bi sve trebalo biti jednostavno. Voljeti je divno, ali lako je samo u teorijama. I preteško je kada ima toliko stvari iz njihove veze. Sjetite se da oni nisu "normalne osobe" kao svi mi. Ima stvari koje im previše komplliciraju život i ova djevojka koja je rekla da za zamjenu luisilla za paloma, ima mnogo veze s onime što se dogodilo meðu njima
Znam da nam sada nije lako, ali treba imati strpljenja. Ne vjerujem da su oni izgubili poštovanje prema nama ili bilo što slièno. Oni su zbunjeni, u teškoj su situaciji, kao par i takoðer zbog kraja RBD-a. Puno je tu emocija, mnogo stvari... postavite se u njihovu situaciju na nekoliko minuta i vidjet æete da to nije nimalo lako. Oboje su na putu pokušaja, nadam se da æe sve ovo uskoro biti prošlost i da æe sve biti kao prije. Ali moraju si uzeti vremena prije toga, moraju toliko stvarèica riješiti... ne gubite nadu. Moguæe da æe se dogoditi mnogo stvari, ali to ne znaèi da se nisu pomirili. Veza ima svoj ciklus. Vidjet æemo kako æe biti sljedeæih dana
Meni se ne èini èudno da ne kažu ništa. Znajuæi kakve smo, zamislite da nam danas kažu "zajedno smo i volimo se" i sutra ili poslije im se dogodi nešto kao ovo sad... kakvi bi oni ispali? Najgori u tom trenutku. Ako još uvijek nemaju stabilnu vezu, kako bi onda bili u moguænosti tako se kompromitiraju pred novinama i publikom, pred toliko fanova koji oèavaju zbog svake svaðe koja se dogodi u toj vezi...
u vezi s palomom, Dul je zamolila za zamjenu i to je uèinilo èuda za oboje u Brazilu
Opet pitanje:
ok, došlo je do prekida, sve se sredilo
ali kako objašnjavaš više od jednog dana zajedno
dok izlazi s njim (pretpostavljam: Pablom) na ulicu pred tisuæama paparraza koji nisu profesionalci
sve što je Chris ikad želio
sad, objasni mi
ne razumijem
i odgovor:
pa ti si sama možeš odgovoriti: na što je sposobna jedna povrijeðena žena? žene mogu biti okrutne kad im je srce slomljeno
Djevojke,
da vam nešto kažem: život u paru nije jednostavan. Još manje kad si slavan, kada postoje tisuæe osoba koje ti govore što trebaš èiniti, a što ne, kada trebaš uèiniti nešto što je za veæinu normalna stvar, za tebe je revolucija.
Previše je nezrelo od nas tražiti negativce i žrtve u prièi. Zašto? Zato što istinu, i pri tome mislim na cijelu istinu, nikad neæemo znati jer stvar njih dvoje, njih dvoje i nikoga više. Znam da nam se sviða znati sve o njima, njihovom životu i vezi, ali istina je da nitko nije Bog da zna sve detalje što se dogaða, to je život dvije osobe, ne jedna telenovela
Shvatite da nikad neæemo imati SVE odgovore, ali meni je dovoljno znati da se vole i da su imali svoju prièu. Mislim ima još toga za dogoditi se, nitko ne zna što se može dogoditi. Ali ne sudite ih jer mogu pogriješiti. Kako znati istinu je li se Dulce naljutila zbog neèega, da nije možda bila povrijeðena i postala zbog toga sposobna napraviti stvari koje nikad ne radi jer bila zbunjena, povrijeðena? Kako znati da se meðu njima više ništa ne dogaða, jer ako ima ljubavi, teško je izbrisati cijelu jednu prièu iako nisu zajedno kao prije, moguæe je da imaju osobnih problema, problema kao par i tko smo mi da im sudimo? Da ima kažemo jesu li ili nisu pogriješili i kako trebaju živjeti svoj život
Stvari nisu baš takve..Znam da vam se mnogima ne sviða to što se dogaða, da Dulce izgleda negativna u svemu ovome…ALI razmislite : ona nikad nije bila takva.
Ne pitate se kako se neka osoba može preko noæi tako promjeniti.
I prije nego je osudite: da li ste ikad imali problema u životu?Nikada se niste razoèarali i nastavili dalje , donosili odluke za koje ste u tom trenutku mislili da su najbolje??
Ako imate život bez odricanja nikad ne nauèite nikakvu životnu lekciju …možda je tada bio trenutak da oboje nauèe važne životne lekcije.
Ako odluèe da æe nastaviti biti zajedno…pa baš dobro.Ako odluèe da sad nije vrijeme za to i oboje se odluèe za neku drugu osobu…možda æe to biti dobro jer ako se spasi ta veza…svo æe im to iskustvo dobro poslužiti za ubuduæe.
Patnja, udaljenost…sve to može pomoæi vezi da bude zrelija.
Ili barem da budu zrelije osobe koje su u toj vezi.Razmišljajte sa bistrom glavom…o svemu ovome i nemojte zaboraviti da ne smijete to pretvoriti u razoèarenje više nego što treba biti.Budite vondy i volite DyC …nije to ludost..ali ne dopustite da tuði životi postanu razlog za vaše postojanje…to nije zdravo