Kao što vidite ovdje se dogodila ona svaða izmeðu Uckera i Anahi….ovdje se saznalo da su Ucker i Dulce zajedno!
Evo ova djevojka nam je isprièala nešto što je vidjela na svoje oèi,dogodilo se u Èileu,2006 godine:
MISLIM DA JE DOŠAO NA MENE RED... REÆI ÆU SAMO ONO ŠTO SAM VIDJELA.
ONO ŠTO SE NIKAD NIJE REKLO.
ÈILE - KOLOVOZ - 2006.
1. - VIDJELA SAM KAD SU DOŠLI: AERODROM. DRŽALI SE ZA RUKE I BLISKI (KAO DA SE VOLE).
2. - HOTEL: TRAUMA U PROGRAMA (TO SVI ZNATE)
3. - MEKANO: DYC BLISKI
4. - SUSRET SA MNOM: TRAUMA! VIDJELA SAM IH ZAJEDNO, KAO PAR.. NISAM GLUPA...
5. - AYC SE SVAÐAJU: SAZNALO SE U GRUPI DA SU DYC U VEZI
6. - OSTALA SAM U HOTELU GDJE SU ONI BILI, OSTALA SAM S NJIM GORE
7. - TAJNI SASTANAK RBD-a U ÈILEU
8. - NOVINARKA PRIJATELJICA JE VIDJELA DYC
9. - NE ZNAM ŠTO VIŠE REÆI, SVEJEDNO JE. SLIKA SAM IZBRISALA... NE ŽELIM NIŠTA ŠTO ME PODSJEÆA (NEKE SAM IMALA, NEKE NE)
POSLIJE ÆU VIŠE ISPRIÈATI JER MI SE SAD SPAVA I OÈI SU MI CRVENE OD TOLIKO PLAKANJA...
KUNEM VAM SE DA NE ZNAM KAKO ÆU IH PONOVNO POGLEDATI SAD KAD OPET DOÐU, A BUDITE SIGURNI DA ÆU IH VIDJETI OBOJE!
JEDAN DOKAZ DA JE ISTINA DA SAM VIDJELA DYC...
O DYC, BB, CHRISTOPHER JE BIO ZAJEDNO I JAKO BLIZAK S DULCE MARIJOM. "GNJAVIO" JU JE SKUPA S CHRISTIANOM. BIO JE TO JEDAN LIJEP I SPONTAN ZAGRLJAJ. POSLIJE JE ONA POÈELA "GNJAVIT" NJEGA (MISLIM DA IMAM TU SLIKU NEGDJE) I CHRISTIAN SE SMIJE.
TAJ SU PUT BILI JAKO BLISKI, ZAJEDNO, POKAZIVALI SU SI DAROVE, SVE SU DIJELILI. NISU BILI ZNACI NAKLONOSTI I LJUBAVI JEDINO ŠTO SU SI DALI.
SVAÐA AYC JE BILA JE BILA ZABAVNA HAHAHA JER JE CHRISTOPHER VIKAO: "NE! NE!" TO NISAM RAZUMJELA I JADNA ANAHI I JE ŠUTJELA. SAD KAD PROMISLIM O TOME, MISLIM DA JE VEZANO UZ DYC.
DOPUSTITE DA POTRAŽIM OSTALE STVARI, POSTAVIT ÆU I ISPRIÈAT VAM
UPALILA MI SE LAMPCIA KOD DYC.
DOŽIVJELA SAM PROSVJETLJENJE!
HAHAHA POSTAVIT ÆU SLIKE LJUTITOG CHRISA, SVEJEDNO IZGLEDA LIJEPO. ANAHI NIJE GOVORILA NIŠTA. TO JE BIO TELEVIZIJSK PROGRAM I KAD JE ZAVRŠIO PRIJENOS ONI SU SE POÈELI SVAÐATI, ALI NISU ZNALI DA JE EMISIJA JOŠ IŠLA UŽIVO U PROGRAMU.
Kao što vidite ovdje se dogodila ona svaða izmeðu Uckera i Anahi….ovdje se saznalo da su Ucker i Dulce zajedno!
Još jedna potvrda od druge djevojke koja je isto to vidjela:
Da... ja sam vidjela bb-a, nikad vam to nisam isprièala? U Èile su došli na aerodrom držeæi se za ruke. Vidjela sam ih, ali nemam slike toga jer sam imala "Parkinsonovu bolest" i ostala sam u šoku. Vidjela sam svaðu Anahi i Christophera taj put u hotelu. Bila sam u blizini kada su se oni našli da razgovaraju itd.
Da, BB, ovdje se rodila ljubav DyC
Prije svega nemojte me ubiti zbog kvalitete slika.
1. Vidjeti DyC tako je za onesvijestiti se, ali ja nisam, iako sam se jako tresla.
2. Ne znam dobro slikati, imam jedan problem koji se zove Parkinson.
Na pocetku susreta DyC su bili razdvojeni.
Ne obracajte pozornost na djevojku u bijelim hlacama, to sam ja. Pogledajte kako Dulce gleda u nepoznatom smjeru
Nije ni obracala paznju na mene, ta crvenokosa
Poslije! OH! Magija! Mogli smo ih vidjeti zajedno (ne mogu oni biti razdvojeni, "maleni") Chris zabrinut i gleda Dulce.
(To vidim ja, ako vi vidite nešto drugo nazovite broj 09-696969)
Obratite pozornost na modricu na Uckerovoj ruci (zbilja ne kuzim ovo pa sam prevela iz konteksta).. Ljubavni ugriz.
pogledajte ove fotke koje sam pocela postavljati, ne vidi se mnogo toga, ali imaju svoju prièu...
Maria je dosla èokoladom u ruci, Chris je tražio èokolade, Maria se pravila "glupa" samo da ga zeza, i on je napravio facu tužnog djeèaka (bb-a), zato je sjeo blizu nje i napravio tužnu facu zato što je htio èokolade od Marie...
mozda poslije potrazim zanimljive slike
i kažem vam da nemam razloga izmišljati ovu prièu jer nikad ne dolazim na forum prièati traèeve ili bilo što.. ljudi koji me poznaju, znaju da mrzim laži i te stvari...