Istina o Vondy (nastavak) 1284836742

Istina o Vondy (nastavak) Registrujtese
Istina o Vondy (nastavak) 1284836742

Istina o Vondy (nastavak) Registrujtese

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inGalleryPortal

Istina o Vondy (nastavak)

Go down 
AuthorMessage
Slava_Uckersita

Slava_Uckersita

Female Број порука : 338
Локација : **Dul y Ucker**
Job/hobbies : Slusanje muzike, facebook...
Humor : jajajaja

Istina o Vondy (nastavak) Empty
PostSubject: Istina o Vondy (nastavak)   Istina o Vondy (nastavak) EmptySun Mar 22, 2009 8:40 pm

Sad najbolji dio Memin show:

Mnoge se do danas pitaju zašto je Maria hodala s tim tipom. Stvar je u tome da je ona bila sama, razoèarana Christopherom i nije to htjela priznati. Pojavio se jedan kavalir, pažljiv muškarac i što želiš u trenutku samoæe i oèaja? Ja mislim da bih ja željela da mi se dive, da mi dobivam darove, da su pažljivi prema meni i sve te stvari. Sve je to Memo èinio. Ali ona nije znala kakav je on tip zapravo. Neka mi oproste Ochoaini fanovi, ali on kao èovjek ne vrijedi puno. Toliko je puno žena prevario. Èak i Fernandu (do danas ne znam kako ih je ona mogla upoznati)
ono sto se poslije dogodilo veæ znamo: tužna crvenkosa, nesretna i Christopher više nije bio toliko njezin prijatelj da bi je utješio, bio je umoran i razoèaran. Onaj tko ju je utješio bio je Poncho (zato se u to vrijeme puno prièIstina o Vondy (nastavak) 2719031399 da su se pomirili, ali toga uopæe nije bilo. Mislim da su kajanje i grižnja savjesti naveli Ponchu da joj podupre) Tada se su DyP sprijateljili kao nikad prije.

Christopheru nije trebalo puno da je potraži i tada Dulce više nije izdržala, mislim da joj je prvo bio rame za plakanje (ovo nisam dobro shvatila), ali poslije je shvatila da joj je bolji kao jastuk. Bb je moj idol: ako voli jednu ženu, traži je na kraj svijeta jer stvari koje je taj deèko uèinio za nju da bi mu povjerovala da je voli..
On je joj pokusavao dokazati da je voli vise nego za jednu noæ. S vremenom i Christopherovim djelima, Marijin sustav obrane je polako pucao. Ono s prstenima je stvarno. Vi ste shvatili i mislim da svi koji pogledaju slike u mnogo su razlièitih prilika to isto shvatili. Prsten, tako da zante, napravio je Christopher. Ne sa svojim rukama, ali ideja je bila njegova, dizajn, vi znate za njegov posao (nisam sigurna, paše mi u kontekstu)? Srebrni nakit njegove marke, pa ta su dva prstena bila nešto jako, jako posebno.

One koje znaju te stvari, takoðer znaju kako je bilo meðu njima tih godina? Prekinuti, vratiti se (pomiriti se), ništa nije stabilno. Ljubomorna Maria, impulzivni Nalgon... nesigurna Maria, impulzivni Nalgon...
Veæ se umorim samo kad se sjetim koliko su puta jednu noæ bili u dobrim odnosima, a sljedeci dan vec posvaðani
Ima stvari koje vam ovdje ne mogu isprièati, stvari koje objašnjavaju mnoge razloga za Marijinu nesigurnost i neka Christopherova ponašanja, ali mislim da æu ih možda reæi se RBD završti (zato što se ovo tièe ljudi koji stoje iza RBD-a)
Njihova je veza uvijek bila jako intenzivna, iako su se svaðali, meðu njima je sve uvijek bilo jako intenzivno. Godine 2007. bilo je jedno razdoblje kada su bili u predivnim odnosima, mislim da je to najbolje razdoblje njihove veze. Èuli ste za stvari u Amsterdamu, ne? Kada su bili na turneji po Europi i otišli su na praznike. Pobjegli su na nekoliko dana, bili su zajedno i to je istina. Bar su nekoliko dana uspjeli živjeti svoju vezu bez briga, bez straha. Bila sam sretna zbog njih. Bilo je to èarobno razdoblje za njih oboje.

Odgovor na jedno pitanje…..
Jedna djevojka je upitala dali je Dulce prije Uckera bila nevina…..to je zakljuèila iz jednog dijela odgovora u jednom od postova gore,drugoj je èudno da ako je ovo istina:
Ovako joj je odgovorila sisinceridad:
na tu temu, neæu ništa reæi jer nisam bila u sobi da bih provjerila je li Marila bila---
aliiiiiiiii... ima nešto što bi nam moglo reæi da je... ali Bože, što ja to govorim
ništa nije tako nevjerojatno u životu. ima žena koje su do svoje 30. godine djevice u današnje doba, tako da to nije nešto tako jako neobièno
ali JA nisam ovdje da bih provjerila je li bila djevica i s kojim je deèkom izgubila nevinost, hahaha Bože, ovo je veæ ozbiljna stvar i nisam èuvar nièije èistoæe, ali Bože, za reæi sa svom sigurnošæu svijeta da li je bila ili ne... neke su stvari èista ženska intuicija zahvaljujuèi stvarima koje sam saznala ili takoðer vidjela svojim oèima. samo mogu reæi jednu malu stvar i nemojte joj pridavati toliko važnosti: veæ ste primijetili grudi djevojke na poèetku serije "Rebelde" i 2, 3 godine poslije? reæi æu vam da grudi raste do odreðene dobi adolescencije, poslije 20. godine dolazi do drugih tipova promjena. Osim toga ne mogu ništa drugo reæi, nemam božanske moæi da provjerim neke stvari, ali ima stvari koje upuæuju... potražiti vlastitim oèima
ponavljam: o odreðenim vam stvarima još ne mogu govoriti. Ima stvari koje se tièu ljudi staffa i ne želim riskirati da netko od njih izgubi posao zbog stvari koje ja govorim na forumu.

:roberta:
Back to top Go down
https://venom-team.forumsc.net/forum.htm

Istina o Vondy (nastavak)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Istina o Vondy!!!!!!!!
» Istina o Vondy!!! str 4
» Istina o Vondy str 5 :(
» Istina o Vondy!!! Prevelik je tekst pa moram da pravim i 3 stranu.
» istina/izazov