Devojke, morate razumjeti da se ne želim uvaliti u probleme, ali vam kažem da ima stvari za njih... ljudi koji imaju kontrolu nad nekim stvarima, novac, novac je ono što ih zanima i iza svega toga postoji mnogo osjeæaja. Tužno je, ali istinito. Trenutno vam ne mogu više reæi
ali to nije bilo sve što se promijenilo na njenom tijelu, mislim i vidim - AHA tu imaš odgovor, djevojko - ovo je odgovorila sisinceridad
------ovo još nije razjašnjeno,postoji moguænost da je bila istina ona vijest da je Dulce bila trudna,još èekam odgovor da saznam jel to bilo onda kada su je vidjeli na izlasku iz bolnice sa Uckerom!
Sve što se dogodilo je jako komplicirano. Istina je da oboje , kao par, unazad par mjeseci nisu bili dobro. Ove godine u Brazilu ali na prethodnoj turneji, sjeæate se jel?
Bila je neka trauma, ali oni koji su ih dobro promatrali mogli su vidjeti da nije bilo sve 100 % u redu.
Mnogo se stvari dogodilo koje su zakomplicirale njihovu vezu.
Ono da su davno dijelili sobu …..ali kako sam vam rekla te godine njihova veza je puno toga prošla.
Zbog nesigurnosti(opet) i takoðer zbog nametanja drugih. Dulce se veæ umorila iznova prolaziti kroz iste probleme izmeðu nje i Christophera……èini se da je ona smatrala da stvari izmeðu njih dvoje jednostavno ne mogu funkcionirati, jer uvijek su se «kaèili» i prepucavali oko istih stvari što ju je opet navelo da bude nesigurna.
Kad je bb poèeo studirat u drugoj zemlji situacija je postajala sve gora.
Ona je bila ljubomorna ali u jednom trenutku sve se pretvorilo u veliku konfuziju koju još ni danas nisam baš najbolje shvatila.
Dulce se skroz zatvorila u sebe tako da neke odreðene stvari ni ne znam.
No ono što znam je da ove godine pred nekoliko mjeseci nisu hodali ili su se samo pokušavali udaljiti zbog emocionalnog zdravlja.
Sada mi neke stvari koje su se dogodile baš nisu najjasnije…još ih pokušavam doznati…
Ali ono da je Christopher imao curu…pa baš da je bila cura,cura ne………ali ni Dulce Maria nije bila sama nakon prekida – oboje su pokušavali uèiniti stvari kako bih rekla
Ali nije do njih samo ono « mi smo samo prijatelji i ništa više»…oni baš ne uspijevaju u tome…
Zbog toga su u Brazilu govorili da su provodili dosta vremena zajedno, da su noæi provodili u istoj sobi. Nešto mi je jako èudno u ovoj cijeloj prièi jer Pablo se stvorio niotkuda….preko noæi…i ne želim na brzinu i prerano zakljuèivati alI kažem vam treba prièekati pa æemo vidjeti što æe se dogoditi. Ovo zvuèi kao ljubavni roman ili nešto…ali Christopher nikad nije želio napraviti iz toga roman…to nikad nije bilo istinski….
Vjerujem da su nas u jednom trenutku htjeli uvjeriti da im vjerujemo ali to se nije dogodilo veæ su oni bili par ponovno u fikciji…neki važni ljudi nisu to povjerovali…nisu htjeli da se ponovi ista stvar koja se dogodila iza backstagea u Rebelde…televisa, dva automobila i video….mislim da me neki razumiju.
Oni su oboje bili protagonisti mnogih nepoželjnih stvari za neke osobe koje su imale novac i kontrolu nad svim….
Opet pitanje: u Barceloni u svibnju je bila svaða?
bila je tako jaka?
ali navodno su se tamo pomirili
odgovor:
da, posvaðali su se tamo
Christopher je otišao samo jednu noæ, bio je na nekoj zabavi i još nekim stvarima. Prvo što je ona napravila kad je došla u Meksiko - napisala je poruku na svom forumu, sjeæate se? Stvari koje se tom prilikom govorili mnogima nisu bile jasne... ali ako danas proèitate poruku, shvatit æete: ona je tom prilikom odluèila sve prekinuti. Njih dvoje nisu nastavili. ali èini se da su tih dana u Brazilu bili zajedno, nešto se dogodilo izmeðu listopada i studenog
Ako se sjeæate za tada se priè
da su se oboje u hotel vratili suznih oèiju,Ucker sa Ponchom,da je bio pijan i da je plakao…kasnije se saznalo da je te iste veèeri i Dulce plakala…
Ni ovo nismo znali:
DULCE JE BILA NA CHRISOVOM (CHRISTOPHEROVOM) ROÐENDANU, POKLONILA MU JE BUBNJEVE, BILA JE U SALI VIP